Sitä kun on kasannut noita keskeneräisiä vaippoja nurkkiin pyörimään ja sarjatyönä niitä tekee on tilanteessa jossa pitkiin aikoihin ei valmistu mitään, ja sitten "yht'äkkiä" onkin kasa valmiita vaippoja! Näin kävi viikonlopun aikana.

1341884.jpg
Nalle Puh-kuosiset ovat Pul-taskuja. XL-koossa (oma The vaippa-kaava) sisäpintana v.sin flanelli ja S-koossa (kaava SK 1/08) valkoinen coolmax.
Ylärivissä olevat apina vaippa (XL) ja tuo toinen pikkukuvioinen vaippa (L) ovat sisävaippoja. kahden flanellikerroksen väliin kätkeytyy pari kerrosta froteeta.
Alarivin lehmävaippa on sisätäyttö, ulkopintana kuviollinen frotee, sisäpintana v.sin. flanelli. Kaavana Kestovaippainfosta löytynyt Elsa-Maijan sivutarrallinen kaava.

*****
Ritva L:n lähettämistä kankaistakin olen saanut jotain aikaan.
1341882.jpg
Kasa imuja (kummassakin vaipassa 2 sisällä) froteesta ja flanellista. Eri paksuisia; 1-3krs froteeta, noissa ruudullisissa kahden flanellikerroksen välissä 2krs froteeta.
M- ja S-koon sisätäyttövaippa. Päälipuoli ihanaa ruudullista froteeta, sisäpuoli coolmaxia. Kaava SK 1/08. Nämä olisivat menossa Vita Karla-keräykseen.. (tai sitten teen omista ei niin kivoista kankaista pari sisätaskua ja jätän noi rudulliset itselleni ->lahjaksi.. Toi meinaan on ihan älyttömän söpöä kangasta!!)

*****
Edelleen keskeneräisten vaippojen kasasta löytyy 9 vaippaa...
Ja joku hullu meni klikkaamaan Kangastukusta lisää vaippa kankaita...e055.gif