... Mutta onneksi siihen on vielä vähän matkaa..

Pirkkiksen blogissa törmäsin ikääntymiseen =D Josta tuli mieleeni että onhan tuo mullakin jo lähellä - Vaikkakin olen nyt ja ikuisesti päivää vaille 25v.

Voisinkin laittaa ilmoille pienen kisan..
Ukko (jota myös Rontiksi kutsutaan) osti mulle kesällä uuden puhelimen sillä verukkeella ettei tarvitse ostaa mulle synttärilahjaa. Siis apua!! Nyt mä jään ihan ilman lahjaa - Tai jos sen antaisikin itse itselleen?!
Eli siis, kysymys kuuluu, mitä annan itselleni lahjaksi?
Toteuttamiskelpoisin lahjaidea palkitaan jollain tavoin. Osalllistua voi h-hetkeen asti, eli perjantaina 9.11 puhallan pelin poikki...

Peli vihelletty poikki!!
Nyt lahjavinkit syyniin.

Lahjavinkit ja niihin omat kommentit:

Lotta: "Minä ehdottaisin, että etsit sinua kiinnostavan käsityölajin, mitä et ole vielä kokeillut, ja ostat itsellesi siihen sopivat välineet."
Mulla on vielä kokeilematta SNYyltä saatu Haarukkapitsi-vempele. Joten pitänee testailla se ensin, ennen muita uusia juttuja.

JaanaL: "Hunksien tms kalenteri olisi kiva lahja, niin ei tarvitsisi mennä usein jääkiekko-ottelua katsomaan..."
Öö.. muuten ihan mahtava idea, mutta tuo Rontti ei ehkä kovin innoissaan olisi jos seinällä riippusi (puoli)alastomia miehiä.

Suklis74: "Voisit hemmotella itsesi menemällä hierontaan tai jalkahierontaan tai parturille?"
AnneHelena: "Minä ehdotan, että menet kasvohoitoon ja hoidon jälkeen vaikka kampaajalle"
Voi kuinka ihanaa olisikaan.. Ja tarpeellista, mutta justiinsa nyt (mm. mätkyt tulossa maksettavaksi..) ei moiseen ylellisyyteen ole varaa =(

Wiiks: "Lahjakortti johonkin nettishoppin?"
Ööh.. Justiinsa tilasin kaverin kanssa 3D-kuvia Hobbyshop Agnes:ista ja tilkkuilukankaita Lapp-Elisasta. Joten eiköhän tässä ole vähäksi aikaa nettishoppailut suoritettu.

HeliR: "Mä varmaan järkkäisin semmoisen päivän, et vois shoppailla, mennä hierontaan ja kasvohoitoon/jalkahoitoon, syömään hyvin ja tapaamaan hyvän ystävän"
Tästä osa jo toteutuikin.. Pelinjälkeen kävin syömässä hyvin (oih, miten ihanaa se jälkiruoka olikaan!!!) ja seurana oli hyvä ystäväni =) Shoppailua hyvien ystävien seurassa saattaa olla luvassa kuukauden kuluttua..

Pirjo: "Tietysti menet lankakauppaan ja ostat itsellesi ihania lankoja ja teet myös itsellesi jotain kivaa"
Lankoja ei paranis ostaa lisää.. Ja mun kärsivällisyys ei kestä itselle tekemiseen - paitsi käsineisiin tai sukkiin. Sormikkaat juuri tein ja villasukkia en käytä.. Mun neulomukset keskittyy lähinnä lasten juttuihin..

Annes: "Osta itsellesi joku koru, jota et ihan raaskisi ostaa! Joku sellainen mistä olet haaveillut!"
Mä en oikein osaa käyttää koruja - niin ihania kuin ne ovatkin. Korvakorut ovat ainoat korut joita käytän päivittäin, ja niitäkin löytyy yht. 10, joten mitään koin ihmeellistä ei voi käyttää - ettei näytä joulukuuselta..

Ellu: "osta itsellesi vaatteita. Joku sellainen ihana vaatekokonaisuus, "
Mä en koskaan ikinä milloinkaan löydä itselleni kaupasta sopivia vaatteita - ainakaan asukokonaisuuden verran. Niin ihanaa kuin se olisikin.

Minna: "Anna itsellesi lahjaksi jotain turhaa hömppää joka tuo hyvän mielen. Joku astia tai taulu tai lyhty tai enkeli tai nalle tai jotain"
"Turhaa hömppää" löytyy nurkista ihan riittävästi. Pitäisikin varmaan kaivaa pimeiden syysiltojen ratoksi lyhty tuolta varastosta..

Taru76: "Lähetä mies ja muksu yhdeksi illaksi kyläilemään. Nautiskele itse illasta kutsumalla ystäväsi kyläilemään, synttäreitä juhlimaan tai muuten vaan. Jos nautit leivonnasta, teet jotakin ihanaa, jos et, ostat kaupasta jotakin mutusteltavaa!"
Tälläinen luksus tilaisuus ois ihan takuulla varattu ompelujutuille!! Leivonta on muuten mukavaa puuhaa  =D (toisin kuin jälkien siivoaminen, onneksi nyt on tiskikone!!)

Voittajat löytyneet...

Pirkkis: "Mitäs jos antaisit itsellesi luvan ostaa jotain, mistä olet kauan haaveillut, mutta muka koskaan ei ole varaa?"
Pari kirjaa on ollut mielessä jo pidemmän aikaa - korttiaskartelukirja ja skräppi-kirja, mutta niihin ei muka koskaan ole ollut varaa.. samaan "ei koskaan varaa"-kastiin kuuluu myös teflon-paininjalka ompelukoneeseen ja kadonneen (ompelukoneen)ohjekirjan tilalle uusi.. Kerran kysyin siihen hintaa ja 15e.. aika paljon sellasesta nipusta paperia, mutta tarpeellinen sekin olisi..

Tytti: "Ehdottaisin että annat itsellesi jonkun mieluisan kirjan. Harrastekirjan esim"
Kuten tossa edellä jo mainitsinkin niin pari harrastekirjaa olisi nyt ostoslistalla =D



Synttäri-illalle on jo mielekästä ohjelmaa:
Töiden jälkeen mennään hyvän ystäväni kanssa muistelemaan menneitä; joskus vuosia sitten lähes asuimme jäähallilla, mutta nyt en ole jäähallissa pariin vuoteen käynyt, joten iltamme alkaa jääkiekkopeliä (-pelaajia) katsomalla ja saatamme pelin jälkeen siirtyä herkullisen ruuan (kevyt iltapala, esim. pippuripihvi!) pariin...

JN2C0875.thumb.jpg

PS.. Sain sittenkin Rontilta synttärilahjan: 2kpl leffalippuja (siihen oli kyllä koira haudattuna: toinen lippu on Rontille ->mennään leffaan siis yhdessä.)