... jälleen kerran. Näille ei näy loppua! Ehkä sitä jo itsekkin kaipais vaihtelua tekeleihinsä, mutta minkäs teet kun niin kivasti on näihin nyt matskuja tarjolla! Anopilta justiinsa sain mielettömän kasan vanhoja pyyhkeitä! Omat varastot olikin jo loppuneet.

Pari taskuvaippaa kokona L:
1304092.jpg
Päälipuolena br-pul, sisäpintana flanelli. Kaava  on Suuri Käsityö-lehdestä, /2008. Ihan toimivalta vaikuttaa.

Ja noihin tietysti myös imupötkylöitä - yht. 5kpl Noissa pötkylöissä on 2krs froteeta ja niitä voi sitten tarpeen mukaan laittaa.

*****
Siteitä ja liivinsuojia tulee tehtyä noista jämäpaloista vaikkei niitä tarvittaiskaan. On sitten varastossa mistä antaa kun joku tarvitsee! Ei niitä paljo nyt voi poiskaan antaa..
1304089.jpg

3kpl pikkuhousunsuojia ja 8kpl liivinsuojia.
Nyt alkaa luonnistua noiden liivinsuojienkin teko. Vaikkakaan en oo tyytyväinen saumurointi jälkeen. Parempaan suuntaan ollaan menossa!

*****
Eräältä blogini lukijalta sain vähän kangasta ja toiveen että niistä tekisin muutaman kestositeen. Tokihan mä tein! Tässä lopputulos:
1304090.jpg
3kpl päiväsiteitä; päälipuoli flanellia, alapuoli trikoota, välissä kosteussulkuna softis ja imuna froteeta ja flanellia. Enpä nyt kyllä enää tarkkaan muista miten paljoa.. Oiskohan ollut 2krs froteeta ja 1krs flanellia.
5kpl pikkuhousunsuojia; kahden flanelli kerroksen välissä froteeta ja flanellia