... Niimpä lähdin mukaan tähän.

863561.jpg

Tarkkasilmäisimmät ovatkin jo ehkä tuon napin tuolta sivupalkista huomanneet, mutta laitetaan se nyt oikein kunnolla esille.

*****
Tunnustan olevani lähestulkoon absolutisti. Joskus todella harvoin - kerran tai ehkä jopa kaksi - saatan "sortua" sopivan tilaisuuden tullen lempidrinksuuni Heinäsirkkaan. Mutta muutoin pitäydyn vakaasti holittomalla linjalla. Jopa sukujuhlissa valitsen alkumaljaksi sen holittoman vaihtoehdon.

Kumma juttu että tätä holittomuutta saa todistella joka kerta. Mä kun en edes toimi kuskina, enkä ole raskaanakaan, miksi ihmeessä en siis juo?! Jaa-a. Siinä kysymys johon en osaa vastata. Tai no, Minä en usko humalaan.
Kun istumme kaveriporukalla iltaa, ettenkään miehen kaverit tai niiden puolisot (omat kaverini ovat juomattomuuteeni jo aika hyvin tottuneet) eivät voi ymmärtää miksen ota edes sitä yhtä. Miksi ihmeessä pitäisi? Paljon maukkaampaa on muumi- tai smurffilimu. Pommac on mun listalla korkealla ja mukavan seurustelujuoman saa myös sekoittamalla omenamehua ja kivennäisvettä.