Toveri heinäkuu alkaa pikku hiljaa olla ohitse. Vielä on ens viikko jäljellä!

Toverinani on ollut Minna ja tässä paketteja joita olen hänelle laittanut:

751559.jpg
Ensimmäisen viikon paketissa oli 2kpl 3D arkkejä, koristepyykkipoika, 4kpl pitsikoristeita tai mitä ikinä ovatkaan sekä kortti.

751560.jpg

Toisen viikon pakettiin laitoin muutaman bambupaperin palasen, muutama helinä keiju -tarran, paperinauhaa sekä muistilehtiön ja jälleen myös kortin.

751561.jpg

Kolmas viikko vei mukanaan terveiset Muumimaailmasta, eli muumitarroja ja kiiltokuvia sekä pari lakua. Lisäksi paperin- ja tapetinpaloja, pitsiä ja muutama metallikoriste ja jokunen niitti.

Tässäpä vielä viimeinen lähetys Toveri Heinäkuulle!
791340.jpg
Koristelin elämäni ensimmäisen askin (kun ei oteta lukuun niitä 120 askia jotka koristelin 3,5 sitten meidän häihin) jonka täytin vaaleanpunaisella ja liilalla pikku sälällä.. Eipä kyllä ollut hääppöinen askin koristelu - päälystin sen vain paperilla...
Tuo kortti on tehty sydämistä joita leikkasin häihimme.. Niitä jäi rutkasti yli, joten niitä on ahkerasti käytetty ystävänpäiväkortteihin ja nyt tähän. Vaaleanpunainen ja valkoinen sydän laitettu yhteen nauhalla.
Hello Kitty minivihko, pienen pieni kynttilä ja tuollainen vaneri sydän. Siinähän tuo oli.

Kyllä tämä Toverikuu touhu on kivaa! Elo- ja syyskuun jätän väliin, mutta jospa sitten lokakuu ois taas toverillista aikaa. Onkos siihen muuten jo emäntää?