Blogi päivittyy yhä edelleen varsin verkkaiseen tahtiin. Työn alla on vaikka mitä, lähinnä kuitenkin kestovaippoja, niitä on tällä hetkellä vieläkin kesken peräti 16 kpl!!! Näistä osa (tosin tällä hetkellä keskeneräisistä vain 3kpl) on menossa Vita Karla-keräykseen. Kiitokset Ritvalle ideasta ja ennenkaikkea kangaslahjoituksesta, jotta voin noita vaippoja tehdä! Tuohon keräykseen on nyt valmiina 12kpl imupötkylöitä sisätasku-vaippoihin.

Vaippojen lisäksi kestoilu-puolella on edelleen kesken iso läjä siteitä ja jämäpaloista leikattuja liivinsuojia.
Helmiäiselle on tuloillaan parikin kierrätys mekkoa, jotka pitäisi saada ommeltua valmiiksi, samoin oma t-paitani. Kaappien kätköistä kaivoin pari syystä tai toisesta kesken jäänyttä ompelujuttua ja nekin ois syytä tehdä loppuun...

Ja oishan mulla sitten vielä ne housun kaavat, jotka sain monen vuoden tauon jälkeen piirrettyä itselleni ihan alusta alkaen. Kangaskin olis jo, mutta en vaan oo vieläkään rohjennut kokeilla tuleeko niistä jotain muuta kuin sutta ja sekundaa..

Ompelukoneen ääressä saan siis yhä vain viettää tunnin jos toisenkin!

Ompelujuttujen lisäksi tekeillä on Huopanen-langasta neulotut vaippahousut ja ois tossa yksi pieni tilkkutyökin.
Suunnitelmissa on monen monta juttua, vielä kun jostain saisi aikaa niiden toteuttamiseen!

*****
Lanka varastoni kävin läpi tuossa yksi ilta. Tuloksena n. 12kg lankaa g020.gif
Näistä osa (puuvillalangat) on sellasta joita tuskin tuun koskaan käyttämään, joten ne taitaa lähipäivinä eksyä tänne myyntiin. Pitäkää siis silmänne auki!