Vaippatehdas pyörii miltei yötäpäivää! Isot kasat vaippoja on vielä ilman neppejä, joten ne eivät vielä esittelyyn pääse, nämä sen sijaan ovat jo valmiit.
1553199.jpg
Sekalainen sakki erinäisiä vaippoja. Nuken päällä on varsin epäonnistunut (tai siis ei katseita kestävä, luultavimmin kuitenkin toimiva) suora kopio ImseVimse-kuorivaipasta. Huomasinpa vain ettei FOE:n (joustokantti) ompelutaida olla ihan mua varten...
Vaippojen materiaalit merkattu (ulkopinta/sisäpinta)
Vaaleanpunainen pikkuvaippa on S-koon taskuvaippa (PUL/kuivaliinaneulos), kaava SK 1/08-lehdestä. Sen alapuolella oleva turkoosi vaippa on taas Ottobreen nettikaavalla tehty sisävaippa(flanelli/kierrätys flanelli), sen vieressä oleva punainen raitavaippa on Mummut -kaavalla tehty nb-koon sisävaippa (velour/fleece)
Alarivissä vasemmalla on suora kopio ImseVimsen flanellette-vaipasta. Nämä molemmat on tehty flanellista, läpässä on ihoa vasten velouria, alla flanellia ja välissä joustofroteeta.
Niiden vieressä on 2 Cuddlebuns vaippaa. Turkoosi raidallinen (velour/velour) on Bikini cut versio ja vihreä (bambukuosi/bambujoustofrotee) preemie, eli vastasyntyneen koko.
Cuddleissa kiinnityksenä nepparit, ImseVimse kopioissa ei kiinnitystä lainkaan - kuoressa tarrat, muissa tarrat.